Bor&Sodó Október – Az Olaszrizling havában (hevében)
Szeretettel várunk minden érdeklődőt egy szokásos gasztro utazásra, Nagy Zsolt vezetésével.
2016.10.20. csütörtök 19:00
•Comté sajt darabok, madársaláta, földicseresznye és makadám-dresszing
Kreinbacher Brut Classic
•Csicseriborsós gombakrém, rozmaringos gesztenyével, Osso Collo szeletekkel
Dénes Hegybirtok – Sághegyi Olaszrizling 2008
•Sertés rillette, curry és kaffir lime levéllel, zsázsafűvel
Káli Kövek – Rezeda Olaszrizling 2015
•Kurkumás Hokkaido tök püré, pirított édeskömény, fehér tonhal, szalámi pesto
Kristinus – BalatonBor Olaszrizling 2015
•Kacsamáj pástétom verjus-körte zselé, korianderes roppanós
Szászi Endre – Szent György-hegyi Olaszrizling 2015
• Ananászos kacsamell, matcha-mandula dip, sült tápióka
Tóth Péter – Kőfejtő Cuvée 2012
•Kamut-gríz desszertkrém, bazsalikom-mangó chutney
Holdvölgy – Zéta Szamorodni Intuition No.1 2007