Bor & Sodó – A sokszínű rosé
Szeretettel várunk minden érdeklődőt egy érdekesnek ígérkező estre, ahol a rosékkal kapcsolatos sztereotipiákat szeretnénk megváltoztatni, ízletes falatok kíséretében.
Az ételeket természetesen ezúttal is Nagy Zsolt szakács és gasztroblogger készíti.
Az est ára 7.300,-Ft/fő
Menü
Avokádó – ckóriakrém, pataki pisztrángkaviárral
Kertész Carla 2011. Pinot Noir rosé pezsgő
Spárga – Créme Fraiche Panna Cotta, provence-i fűszerekkel Prosciuttoval
Whispering Angel Cotés de Provence Rosé2013.
Sült uborka, csicseriborsóval, tonhallal, zöld pesto- val
Pfneiszl rosé 2013.
Gorgonzolla – szárított paradicsom bruscetta, olívás kenyéren Osso Collo szeletekkel
Santa Digna Reserva Cabernet sauvignon rosé 2013. Miguel Torres, Chile
Rókagomba ragu, paradicsomos Pipettével, friss bazsalikommal
Szőlőskislaki rosé 2013. Légli Géza
Rózsaborsos mascarpone – gouda krém, barnakenyéren, füstölt kacsamellel
Villányi Cabernet franc rosé 2008. Iványi Zsófia
Mákos – zabos mangódesszert kassziával fűszerezett eperzselével
Royal Oporto rosé